x
Този сайт използва "Бисквитки" (Cookies). Приемам

GANCHEV

„Ганчев” е компания, наследила 30-годишни традиции  в областта на хранителната промишленост. Фирмата е лидер на пазара за детски храни в национален мащаб. Брандът е добре познат сред потребителите и се радва на тяхното доверие и лоялност. 
Интегрирането на четири основни компонента гарантира качеството на нашата продукция:

Иновации
Технологии
Отговорност
Отношение към клиента
Благодарение на изключително модерната ни производствена база, „Ганчев” гарантира  изключително качествени и богати на хранителна стойност продукти, в които в максимална степен са запазени хранителните качества и ценните елементи на включените в състава плодове, зеленчуци и меса.

Храните и соковете за кърмачета са една много специфична и чувствителна материя. Предпазването на здравето на децата изисква безкомпромисно качество на продуктите, процесите и готовите опаковки. Затова ние сме в непрекъснато сътрудничество с чуждестранни институти по хранителни технологии, сертифицирани лаборатории и специалисти педиатри. Целта ни е да оптимизираме постоянно съществуващи рецептури и да разработваме нови продукти, предлагащи разнообразие в храненето, съобразено със специфичните нужди на детето в първите месеци и години от неговия растеж.

 Ние сме приели за наша мисия - винаги да произвеждаме качествени и безопасни детски храни, съзнавайки огромната отговорност, която имаме към нашите деца.

В тази връзка фирма "Ганчев" провежда целенасочена и последователна политика, в изпълнение на която се осъществява непрекъснат входящ контрол на всички суровини, производствен и краен контрол.

Фирмата разполага със собствена Лаборатория и екип от високо клалифицирани специалисти, които се грижат продуктите с марка "Ганчев" да бъдат вкусни и безопасни. Гаранция за това е и внедрената и сертифицирана още през 2005 година Интегрирана система за управление на качеството и безопасността, съгласно международните стандарти ISO 9001 и НАССР.

Адрес: ул. "Вардар" 10

работно време: Понеделник - Петък 09:30- 19:30
Събота - Неделя     10:00- 18:00

Галерия
Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant footer in /home/oapetri/public_html/businesspetrich.com/inc/footer.php on line 37

© 2016