x
Този сайт използва "Бисквитки" (Cookies). Приемам

BULLDOZER

BULLDOZER

е българска марка, собственост на "Хет Трик Ентърпрайз" ООД, успешно наложила се на нашия пазар и в чужбина. Фирмата е с традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки от 1997г., предлага изобилие от модели с високо качество и на достъпни цени. Компанията е официален представител на световно известните бразилски марки "IPANEMA", "RIDER” и "GRENDHA".

Основна част от продуктовата гама заемат спортните обувки, боти и апрески, домашни пантофи, раници, футболни топки и аксесоари с марката BULLDOZER. Моделите на BULLDOZER задоволяват изискванията и на най-взискателните клиенти, като се предлагат обувки за ежедневието, спорт и работа - повече от 500 артикула за деца, жени и мъже от най-малката номерация 19 до най-голямата 52.

 

Присъстваме успешно във всички български градове, както и в Сърбия, Македония, Гърция, Косово, Малта, о.Родос, о.Корфу, Чехия и Румъния.

BULLDOZER използва технологичните мощности и дизайнерски концепции на заводите, с които работят водещите компании в света. За да можем да гарантираме качеството на BULLDOZER, което обещаваме на нашите клиенти, нашите експерти съобразяват процеса по производство на продукти с доставчиците и фабриките, с които работим.

 

За нас е решаващо след всичките ни старания клиентът да е доволен от продукта. Затова гарантираме лесно и безпроблемно обработване на рекламации в случай на възникнал дефект.

За да бъде реална не само цената, но и качеството на артикулите, още при разработването на колекциите ние съгласуваме процеса с развитието на продукта и постоянно го контролираме - както вътрешнофирмено, така и чрез трети лица. Водеща цел на фирмата е непрекъснато да увеличава и разнообразява асортимента на предлаганите стоки с цел задоволяване на всички изисквания и вкусове на потребителите. Предлагаме продукти отговарящи на последните модни тенденции и изисквания, голямо разнообразие от качествени артикули за различни възрастови категории според сезона и предназначението им.

гр. Петрич

ул. "Тома Митов" 3
Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant footer in /home/oapetri/public_html/businesspetrich.com/inc/footer.php on line 37

© 2016