x
Този сайт използва "Бисквитки" (Cookies). Приемам

"Синхрон МДК" ЕООД

„Синхрон МДК” ЕООД, със своето дългогодишно присъствие на пазара , успява да се утвърди като една от водещите фирми в областта на производство и монтаж на метални изделия за строителната индустрия:

-парапети от инокс,алуминй и черен метал

-метални стълби с разнообразни конфигурации и покрития

-метални козирки с покритие от стъкло или поликарбонат

-оградни пана и портални врати (с и без автоматика)

-метални конструкции с различно предназначение

 

За пълното удовлетворяване желанията на клиента фирмата е придобила опит и в производството на различни аксесоари и стоки за бита:

-аксесоари за баня , корнизи,маси,столове,дръжки и други в комбинация от метал,стъкло и дърво

 Придобихме опит в сферата на механичната обработка на метал от дългогодишния ни труд,усвоихме изработването на всички детайли,които са собствено производство.Осъществяваме целия производствен цикъл-проектиране,производство и монтиране на разнообразни изделия.

Ние сме екип от млади и енергични хора, професионалисти в своята област, готови да предложим на ВАС ,нашите клиенти, индивидуални решения и изпълнение на вашите идеи и предпочитания.

 

Характерни за нас са поддържане на високо качество, стабилни цени и срок при изпълнение на поръчките. За постигането и поддържането на постоянно доверие във всички настоящи и бъдещи клиенти се стремим да предлагаме най-доброто в комплекс от услуги, лоялност и професионално отношение.

Разполагаме с производствена база на територията на гр. Петрич, както и с необходимата транспортна техника ! 

 

Производствен цех:

2850 Петрич , ул. Иван Апостолов 16

Галерия
Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant footer in /home/oapetri/public_html/businesspetrich.com/inc/footer.php on line 37

© 2016