x
Този сайт използва "Бисквитки" (Cookies). Приемам

Акаунтинг Нетуърк ООД

Акаунтинг Нетуърк ООД е компания за организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети; счетоводни, одиторски, финансови, данъчни и юридически услуги, консултации и анализи; консултации и анализи свързани с изискванията на БАБХ; митнически и спедиторски консултации; логистика; търговия с недвижими имоти.
Компанията е основана от Росица Трендафилова и Георги Мицев.
Клиентите ни получават навременна и надеждна информация за финансовото състояние на бизнеса си, както и насока за повишаване на ефективността и оптимизиране на стопанската си дейност.
Ние помагаме на нашите клиенти да се съсредоточат в основните си бизнес цели, като поемем грижата за тяхното счетоводство.
Ние предлагаме на клиентите си техники и стратегии за оптимизиране на данъците, избягване на двойно данъчно облагане, увеличаване на печалбите и консултации при управлението на фирми.
Клиентите ни пестят време и усилия като получават качествени услуги на достъпни цени.
Адресът на управление на фирмата е: България, гр. Петрич, ул. Пирин 2
Нашият екип е следния: Росица Ненова Трендафилова - регистриран одитор от 1996 година, с опит и практика в областта на счетоводството от 1980 година, член на ИДЕС.
Георги Петров Мицев – магистър по счетоводство. Специализация - Данъчен и митнически контрол.
Силвия Златкова – Трендафилова - магистър по счетоводство УНСС и бизнес администрация - Солун, City University of Sheffield опит в счетоводството - 15 години.
Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant footer in /home/oapetri/public_html/businesspetrich.com/inc/footer.php on line 37

© 2016