x
Този сайт използва "Бисквитки" (Cookies). Приемам

АББ-България ЕООД

Производствената база на АББ в град Петрич е построена през 1996 година върху площ от 5,000 кв.м., като предприятието се разширява дейността си и до днес. 
 
Основния предмет на дейност на фирмата е производство на електромеханични монтажни възли, в това число заваряване/ навиване /пресоване/ сглобяване на компоненти за продукти ниско напрежение и монтаж на DIN шини. Наши клиенти са АББ фирми от западна Европа, като Германия, Швейцария, Чехия и др.

Капацитета на производство на фирмата позволява работата на две смени, като в момента в производствената база работят около 300 служители.

Постоянното квалифицираното обслужване, конкурентноспособните цени и навременното доставяне на продуктите в един висок технологичен стандарт дава на нашите клиенти решаващо предимство пред конкурентите.

Дейността на производствената база е сертифицирана съгласно международните стандарти ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007.

АББ България ЕООД - Клон Петрич
ул. Варна 1
2850 Петрич

Галерия
Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant footer in /home/oapetri/public_html/businesspetrich.com/inc/footer.php on line 37

© 2016